Na prízemí budovy mestského úradu otvorili dnes klientske centrum

02.02.2009 Humenné

Humenné/Prešov 2. februára (TASR) – Vo vstupných priestoroch budovy Mestského úradu (MsÚ) v Humennom na Kukorelliho ulici otvorili dnes klientske centrum, ktoré má pre obyvateľov mesta zabezpečiť výrazné zlepšenie kvality ...
Vedúca organizačného oddelenia humenskej radnice Alena Vojtková dnes pre TASR uviedla, že občania v zrekonštruovaných priestoroch môžu získať informácie ohľadom ohlasovne pobytu a súpisných čísel, daní a poplatkov, prevádzkovania obchodu a služieb, školstva, kultúry, cestovného ruchu, životného prostredia, dopravy a stavebného poriadku.
Okrem toho môžu Humenčania v centre podávať žiadosti a získať príslušné tlačivá a formuláre. Priamo na prízemí úradu budú pracovníci zabezpečovať aj overovanie listín a dokumentov a rovnako sa tu budú poskytovať aj služby matričného charakteru. \"Pre zlepšenie komunikácie s klientom sme na prízemie presťahovali aj pokladňu, ktorá bola doteraz na druhom poschodí budovy. V klientskom centre budú pracovať štyri úradníčky a väčšinu najdôležitejších vecí si obyvatelia vybavia práve v týchto priestoroch, \" povedala Vojtková.
Úpravy vstupných priestorov mestského úradu si vyžiadali celkovú investíciu 41.150 eur (1.239.685 Sk). V rámci nej sa vykonali všetky stavebné práce, dobudovanie inžinierskych sietí, vybavenie miestností nábytkom a zavedenie informačných technológií.
 

Vyberte región